Talvisista keleistä edelleen nautitaan ja varsinkin tuosta harvakseltaan näyttäytyvästä auringosta. Ulkoilut silti vieläkin aika lyhyitä, verrattuna meidän yleiseen ulkoiluaikaan. Pakkasesta riippuen 20 minuutista liki tuntiin. Tytöt riekkuvat enimmäkseen keskenään kun Razze meinaa painia liian innokkaasti...massaa niin paljon enemmän että normaali taklaukset on noille tytöille hieman liikaa    Mutta juoksukilpailut kyllä mennään koko trion voimalla.

Vieläkään en ole kumpaakaan pentua pessyt mut josko nyt viinkoloppuna ne sitten puunaisin. Razzen pesuvuoro oli tänään. Kyllä se on aina niin kiva sitten puhdasta koiraa katsella..ja varsinkin käsitellä.

Tänään on taas hieman kokeiltu tuota näyttelyhihnassa menoa. Molemmat menivät ihan hienosti, Mia hieman reippaammin (makupalat käytössä) ja Wanda muita maisemia ihmetellen,makupalat ei niin hirveesti kiinnostanu just silloin    Hampaita olen katsellut aina silloin tällöin mutta seisottamista ei vielä paljoa olla harjoiteltu. Nyt olis tarkoitus alkaa sitä enemmän hiomaan. Joten ihan suht mallillaan on näyttelyjutut. Oikea tilanne paljastuu sitten näyttelyssä

Käytiin tuossa yksi päivä jälleen ihmistenilmoilla kävelyllä. Hienosti senkin klaarasivat. Huppupäinen nainen aluksi ihmetytti, varsinkin Wandaa, mutta sekin otettiin innolla kaveriksi kun tämä halusi pentuja rapsutella. On varmaan jonkin verran Razzen ansiota että tytöt kulkevat innokkaasti ja pelottomasti missä vaan. Mikään ei tälläkään lenkillä aiheuttanut päänvaivaa. Vai onko nämä tibet kaikki näin avoimia ja reippaita??

Alla muutama kuva viime päivien touhuista, tosin vain omalta pihalta.

Wanda kuvittelee pystyvänsä kiipeämään liukumäkeä ylös...toisin kävi

 

 

Mia ja Razze kaivavat jotain aarretta syvältä, vielä ei tietoa mitä sieltä löytyy..

 

Löytö oli ikivanha pallon puolikas joka aurauksen yhteydessä oli kinokseen siirtynyt..jostain