Tuntuipa lämpimältä tuo ulkoilukeli, vain -12 astetta pakkasta

Käytiin hakemassa posti (700m kotoa) ja samalla Wanda opetteli kuuntelemaan käskyjä miten tiellä kuljetaan. Nämä koirathan ovat siis vapaana kun tässä "kotitiellä" kävellään. Vastaantulijoita tällä kertaa oli vain ratsastaja rauhallisella hevosella, ei säikkynyt meidän kahjolaumaa. Ja Wandakin oli rauhallisesti sylissä ohituksen ajan mutta kun maahan olin laskemassa niin jo jalat kävivät vinhaa vauhtiaa ratsukon suuntaan   Näin ollen pidinkin likan sylissä vielä hetken ettei mene hakemaan hokkia otsaan. Hyvin Wanda kuunteli lenkillä luoksetulo ja odota-kutsuja. Tietenkin Razze näytti mallia ylpeänä taidoistaan

Wandan kasvusta en minä osa sanoa juuta enkä jaata, muuta kuin että kasvaa. Milestäni hyvin sopusuhtainen kasvultaan ja reipas luonteeltaan. Purukaluston vaihto on parhaassa vauhdissa, alarivi lähes hampaaton ja ylhäällä jo uutta esillä. Seuraavaksi jännitellään kulmureiden vaihtumista. Razzella vaihtui kaikki hampaat ilman apuja mutta taitaa olla rodusta riippumatta yleistä ettei niin vaan kulmurit vaihdukkaan.

Lauman kokohan on taas toistaiseksi 2 koiraa. Mia jäi rokotusreissulla kasvattajalle hoitoon ja palautuu taas jossain vaiheessa tänne meille.

Alla kuvia tämän päivän ulkoilusta. Pihaan on eilen kasattu iso lumikasa johon tehdään Aadalle liukumäki, mutta miten kävikään,koirat suorastaan hurmaantuivat uudesta kiipeilypaikasta joten kolmikko saa jakaa sen sopuisasti.

 

Razze ja Wanda katsovat säälien mäen alle jäänyttä kuvaajaa

Apina saa kyytiä, kohta enää narut jäljellä.