Kuulumisia näyttelyrintamalta

Eilen oltiin kaapelitehtaalla, helsingissä, pentunäyttelyssä. Tibbejä oli ilmoitettu seitsemän joista yksi oli poissa joten jäljelle jäi 4 Falamandus O-pentua ja 2 muuta kilpailijaa. Nuo kaksi muuta olivat jo reilut 7kk vanhoja kun taas wanda sisaruksineen ovat juuri täyttäneet 5kk. Ikäeron kyllä huomasi

Uroksissa Petrol (wandan veli) sai KP:n luokassaan ja kilpaili vanhempaa urosta vastaan "paras uros" kisassa. Petrolin ollessa vielä niin kehityksen alkuvaiheessa voiton vei vanhempi kilpailija. Nartuissa nuoremmassa ikäluokassa kisasivat siis sisarukset wanda, Mia ja Bodil. Bodil nappasi voiton ja mia minun esittämänä toinen wandan jäädessä kolmanneksi. Tuomari kuitenkin antoi KP:n kaikille   Tuo KP ei ollut mitenkään itsestään selvää sillä seuratessani muiden rotujen arvostelua niin olipa jopa monta luokkavoittajaa joille ei tuota KP:tä annettu, vaikka siis voittivat oman ryhmänsä (ja niille blogin lukijoille joille tuo KP ei sano mitään niin se on kunniapalkinto jota ilman ei voi kilpailla rotunsa parhaasta/vastakkaisen sukupuolen parhaasta) Bodil siis jatkoi luokkavoittajana kilpailua vanhemman luokan voittajaa vastaan ja nappasi narttujen voiton sekä lopulta Ropin !  Osallistuimme wandan kanssa myös Falamandus-kasvattajaryhmään. Ryhmä sai KP:n -> ROP kasvattaryhmä joten jäimme BIS-kasvattaja kilpailua odottelemaan.

Osallistuminen loppukahinoihin kannatti, F-ryhmä nappasi kasvattajakisassa BIS-3 sijan!!!

Wanda käyttäytyi hienosti koko päivän ja osasi jopa levätä häkissä   Ja myös jaksoi esiintyä ihan loppuun asti reippaasti. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin pentunäyttelyihin. Päivä oli jälleen mukava vaikka siellä parvella meinasikin happi loppua. Kiitos kaikille seurasta!

Vielä Onnittelut Piialle kasvattien ROP ja VSP voitoista, ryhmäsijoitusta unohtamatta    myös Lauralle, rop-koiran toiselle omistajalle onnittelut!!

Alla kuva  joka on kopioitu näyttelyn tuloksista, toivottavasti luvallista

Kuvassa siis Falamandus kasvattajaryhmä

Petrol   Bodil   Wanda   Mia

 

Razzen kuulumisista sen verran että oli kuulemma loukkaantunut kun joutui jäämään kotiin Wandan lähtiessä näyttelyyn. Oli katsellut ulos ikkunasta ja odotellut meitä kotiin,reppana   Seuraavalla kerralla saattaa razze päästäkkin turistina mukaan, silloin ollaan wandan pentumittelöiden puitteissa ulkönäyttelyssä. Se on sitten mahdollisesti helatorstaina raviradalla...jossain