Näin useamman helteisen päivän jälkeen sitä jo uskaltautuu järveenkin   ..ja tokihan se vesi OLI aluks kylmää..

Mut olipas ihanaa käydä uimassa piiiitkästä aikaa!  Razze ja Wanda oli ehkä hieman eri mieltä   Kyllä molemmat uivat vähän  mutta ei ollenkaan viime vuoden malliin. Lähinnä siinä matalassa vedessä haahuilivat ja kattelivat meidän uimareiden perään. Rantahan on montakymmentä metriä ihan matalaa ja hyvää hiekkapohjaa, siinä on helppo koirienkin liikuskella laajaltikin ilman uimista.

Alla kaksikko ihmettelemässä et mitäs tää vesi olikaan, miten tääl toimitaan

Uimisekshan se homma lopulta meni, ja pakko oli ottaa Razzesta kuva kun se näyttää uidessa joltain omituiselta otukselta

Järvessä vierähti aika nopeasti ja yllättäen tajuttiin et reilut kaks tuntia oli vierähtänyt remutessa. Ja arvatenkin kotimakatkalla olikin sitten hiljaista porukkaa... Ennen kotimatkaa operaatio autoon pakkautuminen sujui huumoria vaatien, Razze pirulainen päätti järvestä noustuaan piehtaroida kaikessa ihanassa metsäroskassa ja hyppäs pikaisesti niine hyvineen autoon   Se roskan määrä, apua!!  Roskaiset pyyhkeet ulos ja pikasiivous.Eipä muuta vaihtoehtoa ollu ku koira takas järveen ja kantaen autoon.. tietenkin turkin mukana tuli ainakin ämpärillinen vettä    Onneks oli paljon vilttejä ja pyyhkeitä Razzen alusina! 

Tämä kesäkuu meneekin näissä samoissa rennoissa merkissä kun taas heinäkuussa Tuusula ja Lammi kutsuu. Pari näyttelyä tarttee mielen virikkeeks käydä. Syksystä ei näyttellyrintamalla mitää hajua, Wanda täyttää sen ratkaisevan 2v vasta lokakuun lopulla joten sitten se meno ehkä vilkastuu. Taitaa viedä jopa ulkomaille jos mitään estettä ei tule. Tarton näyttely marraskuussa olis aikas hauska piristys siihen ankeaan vuodenaikaan. Wanda vois hyvällä tuurilla saada Viron valionarvon siltä reissulta   Cacib-tilikin tarvii vielä lisäystä. Nyt yks valko-venäjältä ja yks suomesta..tai kaks jos haluu anoa tampereen vara cacibin avulla sieltä oikeen cacibin. Mut josko ei tarttis :)   Joten suunnitelmia pukkaa..

Loppuun muistus asiasta joka tällä hetkellä aiheuttaa sääliä (ja huolta) koiria kohtaan. Kuinka moni tulee ajatelleeksi näillä helteillä sitä asfaltin kuumuutta??   Joka ikinen hellepäivä näen ihmisiä koiriensa kanssa kävelyllä keskustassa (ja muualla asfaltilla). Jos koira kestää sen helteen muuten niin miten ne tassut??? hei oikeesti, asfaltin lämpötila liikku  monesti siinä +35- +40C. Mites kun omat jalat ei sitä kestä yhtään niin koirat taivaltaa siinä useita kilometrejä ja pahimmillaan juoruamisen ajan seisoo paikallaan siinä poltteessa.... Joo, tiedän et tassut kestää enemmän kuin meidän ihmisten jalkapohjat mut silti

Nalkutuksen jälkeen onkin hyvä toivotella Hauskaa ja rentoa Kesää kaikille!!!