Että ottaa päähän   kirjoitin pitkään ja harkiten kuluneiden päivien kuulumisia ja mitä tapahtuukaan, kone tilttaa...ääk..kaikki se aika ja vaiva meni taivaan tuulin ... mulla tämä tarinointipuoli ei ole oikein oma ala joten keskittymistä vaatii

Mut siis joo. Viime päivityksen jälkeen onkin jonkinverran tapahtunut. Käytiin wandan, 2 siskon ja yhden veljen kanssa Hyvinkäällä harjoittelemassa miten näyttelyissä (ja hälinässä) käyttäydytään. Hienosti jokainen meni, ehkä ei parasta esiintymistä mutta reippaita ja iloisia pentuja ovat. Se se onkin tärkeintä!

Mia tulikin siltä reissulta mukaamme muutamaksi päiväksi. Jälleen tuli vauhtia taloon kun pennut pääsivät painimaan oikein kunnolla. Razze yrityksistään huolimatta kun ei korvaa pentukamuja. Kaikenlaista kerkesi Miakin touhuta. Ollaan tehty Aadalle pihalle lumeen tunneli josta koko lauma meni kilpaa läpi. Salaista agi-harjoittelua    Käytiin myös hieman kyläilyreissulla taas joten ihan kotosalla ei koko-aikaa oltu. Nämä kolme päivää jotka Mia oli meillä menivät vauhdilla, ja sunnuntai/open show tuli kuin varkain. Mia jäi sillä reissulla jälleen kasvattajalle hoitoon.

Sunnuntaina oli siis vuorossa tibbeyhdistyksen järjestämä Open Show Liedossa. Siellä Falamandus O-pentue (4kk ) teki ensiesiintymisen näyttelyissä. Näyttelyssä oli siis myös pikkupentuluokka 4-7kk jonka voittaja jatkoi kilpailemaan 7-9kk luokan voittajaa (+muut KP:n saanet) vastaan oman sukupuolensa parhaasta. Wanda oli pikkupentujen kolmas kunniapalkinnolla ja sitten kaikista narttupennuista neljäs. Narttupentuja oli kaikenkaikkiaan 10kpl. Wanda sisaruksineen olivat kooltaan kaikista pienimpiä, niiiin pentumaisia kuin vain olla ja voi   Mutta kysehän oli siis niin nuorista pennuista että katsotaan miten sisarukset tuosta vielä muokkaantuvat. Razze oli mukana turistin ominaisuudessa, vielä karistellaan kiloja pois ennen kehiin palaamista. Ei enään paljoa puutu...

Päivä oli jällee mukava, Kiitos kaikille siitä!  ja sitten onnitteluita..

 Open Shown paras uros ja BIS veteraani Falamandus Frou-Frou "Paco"

Onnea Monica ja Paco!!

Liki 10vuotias komistus meni ja voitti lauman nuorempia uroita

Kamera oli mukana tuolla näyttelyssä ja kerkesin jopa ottaa pari kuvaakin mutta niistä ei yksikään ole säilyttämisen arvoinen.Josko jostain löytyisi paremmalla kameralla otettuja kuvia vaikka kehästä niin katsotaan saisiko tännekkin sellaisen.

 

Jälleen muutama kuva lähipäivien tapahtumista

Mia hengähtää

 

Tunneliin tutustumista

 

Wanda edellä ja Mia perässä

 

Wanda valitsee luunsyömispaikkansa pehmeyden mukaan

Kaveruutta