Tämän vuoden messari oli meille pikavisiitti ja pelkkää kehäharjoitusta

Koska Wanda on edelleen niin kesken kehityksen, siis verrattuna muihin saman ikäisiin, niin odotukset oli vain ERIn saamisessa. Razzeahan en ollenkaan ilmoittanut. Turhan kallista ilmoittaa kaksi koiraa kahdelle päivälle ja kun ei tuo Razze mikään show-tyyppi ole niin katsellaan muita näyttelyitä sitten sille.

Lauantaina tuomarina oli Dan Ericson. Junnunarttuja oli saapunut kehään 9 kpl joiden joukosta Wanda siojoittui upeasti ERIllä kolmanneksi!!  Ja vielä kun tuomari osasi käyttää arvostellessaan niin EH:ta kuin H:takin niin  erin arvostus korkealla.

Sunnuntaina tuomarina oli jo Briard-ajoilta muistissa oleva Giuseppe Alessandra. Taisi joskus olla briardeilla erkkarituomarina ja syödä esittäjien käsistä makkarat    No tuloksiin. Eiliseltä oli tullut yksi osallistuja lisää joten junnunarttujen luokassa oli 10 osallistujaa. Wanda sai jälleen ERIn ja sijoittui tälläkertaa toiseksi!! Tämäkin tuomari osasi jakaa muutakin kuin eriä, junnunartuissa taisi 4-5 saada erin ja loput eh tai h. Joten kyllä olen todella tyytyväinen viikonlopun tuloksiin

Wandan emä, Brita oli lauantaina VSP & HeW-10 ja sunnuntaina PN2, va-ca.

Wandan veli Petrol oli mukana vain sunnuntaina ja oli huippuhienosti ROP ...eli junnuvoittaja sekä voittaja -10!!

Enemmän taas tuloksia Falamandus-sivuilla. Ja toivottavasti pian kennelliiton sivuilla....kun luetteloa en ostanut saatikka mistään seurannut niin jäi paljon koiria ja tuloksia arvoitukseksi

Tämän vuoden messari oli siis mulle todella pikainen visiitti. Launataina oli oltava kotona jo pian puolenpäivän jälkeen ja sunnuntainakin kiirehdittävä kotiin lyhyen shoppailukierroksen jälkeen (vain ruokaa koirille löytyi). Tuo rakennustouhu on nyt kaikkein tärkein varsinkin kun oli tiedossa että ei wandan kanssa kipailla mistään isoista voitoista   Joten perinteinen vuoden isoin tapahtuma oli tälläerää vain yksi pieni näyttely muiden joukossa. Vaan ensi vuonna olenkin sitten pitkän kaavan mukaan ja kierrän jokaisen kojun jne.   ...ja vaikka ilman koiraa jos niikseen käy..

Messarista ei ole mulla yhtään kuvaa joten niitä ei tähänkään päivitykseen tule. Jos jollain niitä löytyy niin mielelläni otan vastaan!

Lopuksi Onnittelut Piialle Kodan junnutittelistä lauantaina,upeeta!!!  ..ja vielä oma kasvatti

Ja tietenkin Tanjalle & Lauralle Onnea voitoista!!

Jälleen jatkamme hiljaiseloa täällä, loppukiri saada jouluksi uusi olohuone sekä Aadan huone valmiiksi. Kylppäri sekä sauna saavat jäädä kesken, jatketaan niitä sitten rauhassa joulun jälkeen. Jouluksi 44 neliötä lisää..ja se kaikki vielä olohuonetta   Pitäkää peukkuja että onnistuu!

Rauhaisaa Joulun odotusta kaikille!

...ja eikun joulukorttikuvia ottamaan,hieno kuvausilma...