Kolmas kerta toden sanoo :)  Elikkäs tänään lauantaina oli sen meidän näyttelyputken kolmas ja viimeinen osio. Haminan kansainvälinen näyttely oli jälleen meille voitokas :) Viime vuonna samaisessa näyttelyssä Razzesta tuli vsp:n siivittämänä inttivalio eikä tämäkään vuosi huono ollut.

Aurinkoisessa Haminassa tibet tuomaroi Maija Mäkinen ja alla tulokset:

Razze oli mun itseni esittämänä VAL ERI/2 SA PU2 VA-CA. Wanda taasen nappasi Tanjan handlaamana NUO ERI/1 SA PN1 SERTI CACIB VSP   . Ropiksi valittiin hurmaava kennelkamu Hugo

Molemmat esiintyivät hyvin mutta Wanda yllätti  olemalla vaihteeksi hieman "paremmalla tuulella"   ...sillä kun on nyt sellanen diiva bitch vaihe... Joten kaikilta osin onnistunut päivä.

Kotiin päästyämme oli ilma jo sen verran viilennyt että kaksikko otti pikku irrottelut/painit kalkkunaparan kanssa josta kuva alla.

Riekkumisen jälkeen me ihmiset rentouduttiin saunomalla pihasaunassa Wandan ja Razzen jäädessä takkahuoneeseen rentoutumaan omalla tavallaan

 

löytyipä kansiosta tälläinen ehkä parin viikon takainen kuva Wandasta. Aikas lyhyen näköinen,eikös vaan?  :D

Kiitos Tanja handlauksesta!  ja Heidille Onnea :)

Meillä aloitetaan nyt pikku kesäloma näyttelyistä joten kuulumisia seuraavaksi oloneuvoksilta joskus loman varrelta.

Meinasipa unohtua mainita viime torstain harjoittelutulos :D  Sateessa ja kuraroiskeessa tuli oleskeltua muutama tunti kun osallistuimme wandan kanssa mätsäriin täällä Karkkilassa. Wanda voitti pienet aikuiset ja oli lopulta BIS-3. Kurainen ja tikkujalkainen karvapallo näytti varmaan todella kurjalta mutta tuomarit silti pitivät pikku wandaalista   Ei huono päivä tuokaan :)

Lopuksi haluan toivottaa kaikille blogin lukijoille

Aurinkoisia kelejä ja etenkin aurinkoista mieltä !