Eilen sunnuntaina vietettiin mukava päivä Veikkolassa Tiibetinterriereiden erkkarissa. Tuomarina Norjalainen Rune Lysgaard. Koiria 80kpl !!!!

Wanda ja Razze osallistuivat myös mutta tänä vuonna ei erinomaista laatua enenmpää meille suotu :)

Valiouroksissa, jossa siis Razze oli, oli 10 kilpailijaa. En tiedä tällä hetkellä moniko koira sai erin mutta aika moni (ellei jopa kaikki). Tuomari oli niin tyytyväinen kaikkiin noihin erin saaneihin valioihin  että ehdotti että kaikki erin saaneet saisivat myös SA:n mutta valitettavasti säännöt ei sitä salli,vain 4 parasta voi sen saada. Niimpä Razze ei saanut sa:ta, ne sijoitukset kun menivät hoikemmille   Katsokaas kun tuomari ilmoitti Razzen "kantavan tänään hieman liikaa painoa"   ...meilläpä elellään elämästä nautiskellen , hah!

Wandan luokka, junnunartut, oli jälleen iso luokka käsittäen 11 kilpailijaa. Wanda yllätti mut niiiiiin totaalisesti esiintymällä, niin siis oikeesti esiintymällä. Mun kanssa se on kuin etujalkansa ja niskansa nyrjäyttänyt vanha kanttura mutta Miian kanssa aivan järkyttävän upee ilmestys   No, vaikka esiintyminen oli sen luokan parasta niin tuomari ei wandasta innostunut. Luokkasijoitusta eikä näinollen SA:ta tipahtanut.

Kaikesta huolimatta olen päivään tyytyväinen,  ERInomainen laatuarvosana on hieno saavutus erkkarissa. Jakoihan tuomari niitä muitakin "nauhoja"...sinistä ja keltaista tuli useammallekkin...eli mitäs ne nyt sitten onkaan EH ja H???  

Päivän muuten kruunasi hieno Falamandus-menetys.

ROP oli Wandan äitee Brita ja VSP veli Petrol !!!!!!

Falamandus kasvattajaryhmä oli myös ison joukon ROP

ja tulihan niitä muitakin voittoja ja sijoituksia mm.Gemma PN3 Waldemar valioden paras ja PU2  jne.

Näyttelyn kaikki osallitujat kuvattiin ja kuvat tuloksineen ilmestyvät yhdistyksen sivuille piakkoin joten piipahtakaahan katsomassa. Hieno katsaus rotuun

Olihan jälleen kiva viettää päivä hyvässä seurassa, kuten aina :)

Taas on ISOJEN kiitosten aika, mun koirat handlattiin kehässä erittäin taidokkaasti joten Laura ja Miia: KIITOS!!! 

Lopuksi vielä

 ONNITTELUT kaikesta menestyksestä Tanjalle sekä Lauralle!!  Huikeeta!!!