Eilen sunnuntaina oli Paimiossa Tiibetinterriereiden erikoisnäyttely.

Jälleen näyttely johon en alunperin ollut lähtemässä kunnes tajusin että erkkariin pitää lähteä kannatuksen vuoksi

Näyttelyyn oli ilmoitettu 57 tibbeä. Tuomarina Antonio Skaboullos, Iso-Britannia.

Razze pyörähti valioluokassa jossa sijoittui toiseksi ERIllä. Paras uros kisassa junnu vei voiton, avoimen luokan uros Falamandus No Limits,Fasu (Freddyn veli) oli PU2 ja siihen perään valioluokan voittaja kolmas joten Razze oli lopulta PU4  Tuohon tulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen!

Nartuissa Wanda pyörähti päivän suurimmassa luokassa,13 koiraa.Wanda sai ERIn upealla "Top quality bitch" arviolla. Mutta kyllä tuo wandaali on niin hidas kehittymään että ikätoveritkin ovat jo paljon valmiimpia, saatikka ne vanhemmat saman luokan koirat. Joten pätökseni wandan näyttelytauosta saa vain vahvistusta. Arvaattekin jo ettei sijoitusta heltinyt...vaikka tuomari hetken taisi sitäkin miettiä..  Wandan sisko Bodil sitten sijoittuikin tuossa luokassa, tosin sijoitus ei juuri nyt muistu mieleen  

Paras narttu luokassa voiton vei avoimen luokan koira ja toisen sijan nappasi Gemma joka voitti valioluokan, Razzen suuri rakkaus   kolmas ja neljäs sija meni sitten totaalisesti mulla ohi. Taisin jo valmistella kasvattajaluokan koiria. Kasvattajakisassa Falamandus luokka oli tälläkertaa hieman "kesken" kun luokassa oli kaksi noita vajaa 11kk vanhoja ja juuri 2v täyttänyt uros sekä ainut valmis koira, valionarttu. Kaikesta huolimatta toinen sija ja KP.

Tulokset täydellisillä nimillä www.falamandus.com  Varsinkin Gemman oikea nimi kannattaa sieltä katsoa..mä en edes yritä kirjoittaa sitä   Ja Gemmahan on jo kaikille blogin lukijoille tuttu mm. EEW-10 reissutarinasta.

Onnea Fasu ja Gemma taustajoukkoineen hienosta erkkari-menestyksestä!!! Upeeta!! 

Kiitokset handlereille Heidi,Laura ja Tanja!

Mukava päivä mutta kotimatka olikin sitten ihan muuta.Univelka (likan nuha,rakentaminen) taitaa aiheuttaa jos jotakin. Lähes heti autoon istuttuani iski outo olo. Oksetti ja päätä jomotti aivan hirveesti, vaikka olin ottanu todella vahvan kipulääkkeen jo pari tuntia aiemmin (pääkipu). Meinasin monta kerta matkalla pysähtyä oksentamaan mutta sinnittelin. Oli kuin olis ollu pahemman laatuinen krapula.

Kotiin päästyä vieä tujumpaa kipulääkettä (nimiä mainitsematta,oikeesti vahvaa) vaan ei kivut hellittäneet, olo vaan meni sekavammaks. Reilu tunti sängyllä, samalla Aada höpötteli vieressä ja peitteli mua peittojen&vilttien alle. Koirat kiilaili myös vieressä aivan unessa...parempia asentoja vaihdellen.Kunnes olivat ensin ihmetelleet märillä nenillä mua peittojen alla, nuku siinä sitten   Illalla nukkumaan mennessä oli edelleen omituinen olo. Vaan onneksi nyt aamulla oli jo ihan ok. Ei enää tämmösiä "näyttelykrapuloita" kiitos.

Kuvia näyttelystä ilmestyy varmaan pian tonne Falamanus-sivulle josta voi käydä niitä kurkkimassa.

Päivitystauko jälleen jonkin aikaa. Seuraava näyttely on  "perinteinen" Rakvere ensi kuussa.

Georgina: Hi! hugs and kisses to Freddy&Mia