Olihan vauhdikas viikonloppu  

Ollaan taas yritetty tätä kämppääkin "muokkailla" ja se ei käykkään ihan noin vaan...kuten varmaan arvaattekin niin sitä tavaraa on tietenkin tolkuton määrä :/  Se tietää sitä että illat venyvät yön puolelle tavaroita siirrellen/ahtaen muualle eikä silti loppua näy...jatkuu tulevan vaatehuoneen osalta vielä jonkin aikaa.

Eniten toimintaa  aiheutti tietenkin Tuusulan kaikkien rotujen näyttely. Perjantai meni koiria pesten ja laitellen. Ukkosen uhka kyllä aiheutti hieman muutoksia pesurutiineihin kun meiltä noi sähköt katkee aika helposti ja vedentulon loppuminen olis aikas kaameeta kesken pesun   Päätin sit jättää riskeeramatta ja pesin molemmat yhtäaikaa heti päivällä. Kuivattelua olikin sitten föönin kanssa muutama tunti putkeen... Onneks sähkö pysyi ja koiristakin tuli lopulta ihan hienot :)  Launtaina tuomarikin taisi olla ihan tyytyväinen koirien ulkonäköön, vai mitä sanotte näistä tuloksista:

Tuomarina  Ernie Paterson, Iso-Britannia

Razze VAL eri/1 sa ja lopulta into piukeena nappasi parhaan uroksen paikan :)

Wanda NUO eri/1 sa ja paras narttu kehässä hävisi äiteelleen Britalle ollen PN2 kera sertin.

Lopulta Brita oli ROP ja Razze VSP  

Tuusulan näyttelypaikka oli kaamea hiekka-alue jossa hiekkapöly oli melkoinen ja kun siihen lisätään ainakin +30 hellekeli niin tuska oli taattu. Koirat onneks sai viilennystä tuulettimilla ja jäisistä vesipulloista. Ja tietenkin teltan varjossa oltiin. Meillä Lauran kanssa tosin oli sitten ne pahimmat olot. Pelkkä ajattelu sai hien pintaan   Jotta se tuska olis maximaalista niin tietenkin mun auto ohjattiin kauimmaiseen nurkkaan parkkiin. Ja niimpä vedin koko sen liki 50 kiloisen lastin läpi upottavan hiekan/soramurskeen sinne alueen ja tien toiselle puolelle. Onneks sentään teltalle löydettiin paikka!  Mutta toivottavasti pahin paikka nyt sit koettu ja tulevat näyttelyt on kauniilla nurmikentällä ja auto lähellä parkissa ja kelikin vielä lähempänä +20 astetta,toiveajattelua?

Ja viikonloppu jatkuu   Vihdoin kun kamat oli pakattu autoon ja kotimatka alkanut,unohtamatta ihanan viileää olotilaa (kiitos ilmastoinnin), sain puhelun. Eräs tuttu oli lentokentällä seikkailemassa ja etsimässä keittävälle autolleen lepopaikkaa sekä vailla kyytiä kotiin. No eikun uukkari ja kohti lentokenttää..ilman navia    No joo, oli helppo reitti :D

Auto ja epäonninen kuski löytyvät sekä saatiin yllättäen kotiin asti, molemmat. Muutama pysähdys vaan vaadittiin matkalla ja tunnin kotimatka venyi lopulta kolmeksi tunniksi   Mutta  ehkä olikin parasta olla ne tunnit autossa, kotona ei tällä hetkellä ole minkäänlaista viilennystä joten auton ilmastointi ainut viilennymahdollisuus meillä. Ja hyi minua, koirat oli vapaana autossa joten liikkumatilaa reilusti (takapenkit nurin farmarissa). No loppu hyvin, kaikki hyvin :)

 Vaan vielä jatkuu... tosin vain rennommissa merkeissä. Pikainen suihku, koirein ulkoilua, ruokintaa ja taas mentiin mutta minne, se onkin jo toinen juttu

Mutta olipas vauhdikas vkl, etenkin tuo lauantai silti kaikesta huolimatta kivaa oli :)

Ja aina vaan on kiitettävä Lauraa joka jaksoi helteessä juosta kolmen koiran kanssa kehässä, Kiitos!   Razze näytti taas että osaa olla vauhdikaskin.Tanjan sanontaa lainaten Razze todellakin keuli urosten voittoon  

Tällä kertaa kuulumiset olivatkin enemmän tapahtumapainotteiset kuin R&W elämää mutta tuoreita kuulumisia viimeistään ensi viikolla kun  Lammin ryhmänäyttely on käyty.

Onnittelut vielä muillekkin F-tibeille!   Vkl aikana tuli monessa eri näyttelyssä menestystä mm. Wandan sisko oli ROP& RYP3 ja Irlannissa Mia & Freddy saavuttivat hienot sijoitukset!

Toivottavasti Tanja listaa viikonlopun tulokset piakkoin sivuilleen...eihän tässä muuten enää mukana pysy