Rauhallista ja Onnellista

Uutta Vuotta 2011!

Kiitos kaikille ystäville kuluneesta vuodesta :)

Vuoteen 2010 on mahtunut kaikenlaista, ja onneksi enimmäkseen mukavaa.

Lyhyt tiivistelmä alla :)

Wanda muutti meille ja Mia oli vierailevana tähtenä.

Razze saavutti C.I.B tittelin ja nappasi vielä Viron Voittaja-10 sekä Ruotsin muotovalion tittelit.VSP oli kesän vakiosijoitus niin suomessa kuin ruotsissakin   Virossa taasen 2x ROP.

Wanda vuorostaan loisti pennuissa napaten mm. BEST IN SHOW:n. Junnuissa kuitenkin ERI on toistaiseksi ollut parasta antia   ..vaan odottakaas kun neiti tuosta muokkaantuu...razzella meni 2,5v saada kunnon muodot joten tuttua tuo hidas kehittyminen :) Meinasi unohtua EEJunnuvalio titteli ja Rakveren VSP

Lopuksi haluan muistaa Monicaa joka menehtyi sairauden uuvuttama vain reilu viikko meidän yhteisen Tallinnan reissun jälkeen.

Oli suuri ilo tutustua häneen. Hän oli aina iloinen ja sai minut tuntemaan itseni alusta asti tervetulleeksi "tibbemaailmaan". Sairaudesta huolimatta positiivinen asenne elämään, huumoria unohtamatta. Kiitos Monica kaikesta!

 

Vuosi 2011 tulee olemaan meille koiraharrastuksissa aktiivisempaa kuin kulunut vuosi. Rakentaminen vähenee..mutta ei lopu koskaan..joten näyttelyt,mätsärit ja mahdollisesti agi tms mahtuvat myös kalenteriin