Jep, niin se on. Mua ei ole tarkoitettu olemaan missään tekemisissä koneiden kanssa. Taas katos kaikki mun vaivalla kirjoittama päivitys johonkin..kai siihen kuuluisaan mustaan aukkoon. No uus yritys vaan pelkistetympi versio

Elikkäs me ollaan vihdoinkin herätty pikku talvihorroksestamme :)  Ensin saatiin keskiviikkona vieras Kellokoskelta, briardimaista seuraa  Kiitos Leena käynnistä!  Ja heti seuraavana päivänä Satu kävi kääpiösnautseritytön Jeeran kanssa. Kiitos seurasta teillekkin!  Wanda varsinkin oli innoissaan vauhdikkaasta seurasta, Razzen keskittyessä enimmäkseen haistelemaan tyttöhajuja. Onneksi razzekin tajus ottaa muutaman spurtin, noin niinkun kunnon kohotuksen ja painonpudotusken hyväksi. Vielä löytyy puolisen kiloa liikaa pehmikettä razzen kyljistä   Vaan jo sitä painoa on saatu poiskin joten hyvällä tiellä ollaan, kesäksi rantakuntoon vai mitä ;)  alla kuvassa rantakunto työ alla

Vierailjoiden jälkeen olikin hyvä suunnata lauantaina kevään ekaan näyttelyyn Tampereelle jossa oli kansainvälinen näyttely. Tuomarina Svante Frisk jolle oli ilmoitettu 23 tibbeä.

Svante olikin aika tiukkis, keltainen (hyvä) nauha taisi vilahtaa useammankin käteen, kuten myös sininen (erittäin hyvä). Eriä jaettiin toki varmaan eniten mutta sitten ne sertinarvoiset (SA) olivatkin tiukemmassa.

Razze esiintyi siis edelleen valioluokassa jossa sai ERI:n ja kolmannella sijoituksella myös SA:n. Razze oli kilpailuluokassa viime metreille toisena Waldemarin jälkeen mutta razze itseppäisenä persoonana päätti vikalla juoksukierroksella et tää juttu on taas niiiin nähty et päätti lopettaa juoksemisen. Löntystely pudotti razzen lopulta kolmanneksi saatesanoilla "parempi tyypiltään mutta liikkeissä häviää toisen sijan". Että näin tälläkertaa...josko läskien lähtö sitten virkistäis jätkän..? Tosin ei razze huonoille hävinnyt joten tähän olen tyytyväinen   Pu kehässä sijoittui 3 Falamandusta: Waldemar pu1 Cacib, Fasu pu2 serti ->FIN MVA sekä va-ca,pu4 Tähkä.Toivottavasti muistin oikein.. Razze ei siis pu kehässä sijoittunut, taisi tipahtaa liki viimeisenä pois.

Wanda sitten nappasikin pikku yllärin   Wanda esiintyi nuorten luokassa jossa oli 3 koiraa. Ekana ollut sai keltaisen nauhan eli hyvän, wanda sai ERIn kuten myös sisko Bodil. Kilpailulokassa Bodil nappasi voiton joten wanda sijoittui toiseksi. Molemmat saivat SAn. Paras narttu luokssa kisasi useampi narttu joten odotukset sijoittumiseen nollassa. Sain kuitenkin wandan juoksemaan oikein kunnon draivilla joka herätti jopa tuomarin kiinnostuksen. Svante tiedusteli kehäsihteeriltä että onko mahdollista vaihtaa sijoituksia ja olihan se. Arvostelulomakkeeseen vain perustelu muutetulle järjestykselle. Elikkäs tuomari ihastui wandan liikkeihin niin paljon että valionartun ollessa paras narttu 1 niin wanda nappasi sijan 2 ja meidät aiemmin voittanut Bodil oli p3. Eli jälleen mulle opetus, peli on pelattu vasta lopussa   Wanda sai sertin ja vara cacibin jonka voi halutessa anoa oikeaksi cacibiksi, Tyrnillä niitä on jo tarpeeksi C.I.B.iä varten. Katsotaan anotaanko... Vielä siis selvennys PN luokasta: upeista upein Tyrni oli PN1 cacibin kera, PN2 wanda sertillä ja cacibilla, PN3 Bodil vara-sertillä.

Falamandus kasvattajaryhmä sai KP:n ja oli siis ROP ryhmä. Isossa kehässä ei sijoitusta tullut mutta nuorille koirille kokemusta sitäkin enemmän.

Jotta ei mene toistamiseksi kiitosten ja muun kanssa niin lyhyesti:

Onnea ja Kiitos