No niin sitä taas toteaa että kameran pitäisi olla "nopeampi "  :D

Yritin saada wandasta pääkuvaa mutta aina kun oli koira kohillaan niin laukaisu hetkellä koira olikin jo aivan muualla. Tuli sentään saatua muutama kuva joista rajaamalla sain jotain sinneppäin :)

Alla ekassa kuvassa kuvaajalla yritystä mutta ei onnistumisen juhlaa :D

Mutta jopas toiseen kuvaan sain päänkin kokonaan mukaan!

Siis,oikeesti on tibbe eikä mustavalkoinen, harvinanen lepakko..

 

No, mitäs sanotte ??

 

Sitten tarina "syyllisyyden tuntoa" takaa.

Eilen illalla ihmettelin kun razze tuli mun viereen istumaan anteeksipyytävän näköisenä. Ajattelin että onkos kipee vai mikä vaivaa. Rapsuttelin vähän ja juttelin et "mikäs nyt jätkällä on" ja innostin piristymään. Näytti auttavan ja niimpä razze taas poistui iloisena omiin touhuihinsa. Meni hetki ja sama toistui. Jälleen rapsuttelua ja innostusta-> poistui omiin touhuihin. Istuin hetken ja mietein että siis mitä nyt oikein on tekeillä?? 

Menin sitten razzen luo ja katsoin mitä touhuaa. Meinasin revetä nauramaan sillä sekunnilla, mutta kun razze edelleen oli kuin maansa myynyt niin tyydyin vain kehumaan (siis,kyllä kehuin) ja otin sen oireiden aiheuttajan pois. Kyse oli yksittäispakatusta kinkkutikusta jonka razze oli napannut tuosta matalalta pöydältä. Tikkupakkausta oli hieman pureskeltu niin että aivan pieniä muruja oli saanut suuhunsa. Kun otin tikkua pois niin razze puri hampaita yhteen kuin se olisi ollut maailman parasta herkkua eikä aikoisi ikinä irroittaa siitä.Vaan irti käskyllä irtos...tosin pikkuhiljaa hellittämällä.

Siis voiko olla koira niin syyllisyyttä tajuava vai mitä tuo oli ??  Selkeästi kävi "pyytämässä anteeksi" etukäteen mitä oli tekemässä, eli nauttimassa varastettua herkkua. Eikös ollut rehellinen koira :)

Kuvaa ei ole nolosta koirasta mutta oli se niin reppanan oloinen et olin aivan varma et jokin vatsavaivaa vastaava oli siihen syynä.

Lopuksi razze ja wanda saivat tikun puoliksi, vaikka razze sen varkain veikin. Palkkioksi annoin kuin pahoista teoistaan mulle niin hyvin vihjaili :)

Mitäköhän seuraavaksi.....