Nyt tytöt ovat käyneet ekan kerran kylällä kävelyllä. Razze oli tietenkin mukana ja se tekikin liikkumisesta helppoa   Wanda seurasi Razzea uteliaana ja Mia tuli hieman enemmän ihmetellen kaksikon perässä. Kylän mummot kelkkoineen ja keppeineen eivät aiheuttaneet pelkoa vaan enemmänkin intoa vieraiden tapaamisesta. Ja toki tytöt saivat rapsutuksia ihastuneilta mummeleilta. Myös kaikenlaisia autoja ja mopoja meni ohitse eikä nekään onneksi meidän mettäläisiä häirinnyt. Valitettavasti yhtään muita koiria emme tavanneet, tosin en olis vielä tutustumaan päästänytkään mutta kun olisi edes ohitettu jokunen. Mutta eipä päiväsaikaan karkkilassa muita liikukkaan kuin mummot   ..ja me..  Muutama kennelyskätapaus on kuulemma täällä karkkilassakin joten ihan lähikontaktiin en aiokkaan päästää muiden koirien kanssa noita, kuuluu olevan vielä normaalia ärhäkämpää virusta. Joten liikaa riskiä kun on noin nuoria noi tytöt. Vielä sitä kerkee sosialistamaan myöhemminkin.

Kyläilyreissuja ollaan myös tehty,tosin vain mun vanhemmille   Niillä kun riittää hermot tälle laumalle...2 riemukasta pentua, yksi riemukas mutta ei niin kuuliainen ihmislapsi ja alitusesti jääkaapin nurkalla päivystävä Razze..niin ja minä, kahvia kittaava herkuttelija..pullaa pöytään

Nyt ollaankin päästy ulkoilemaan hieman enemmän kun nuo pakkaset ovat hellittäneet. Lunta vaan on niin paljon että piha ei olekkaan kovin iso, aurattua aluetta kun ei hirveästi löydy. Onneks Razze tekee jonkun verran polkuja tytöille. Ja metsään on onneksi aurattu ratsastajille reittiä jonne pääsemme välillä reviiriä laajentamaan.

Mutta tässäpä tämän kerran turinat!

Muutama kuva jälleen ulkoilusta.

Mitä isot edellä sitä pienet perässä

 

Aina ei jaksa painella Razzen perässä umpihangessa, laiskat odottelee...